A gasit un seif MISTERIOS in casa abia cumparata. A facut eforturi uriase sa il deschida si a reusit. Ce a gasit i-a intrecut asteptarile

Un tanar a descoperit obiecte vechi si pretioase intr-un seif gasit in casa pe care si-a achizitionat-o.

Loading...

El s-a chinuit luni intregi sa deschida seiful, dar nu s-a gandit ca descoperirea ii poate intrece toate asteptarile.

Tanarul a dat peste o cutie in care se aflau multe monede vechi care par sa fie din argint.

Acesta sustine ca monedele au fost foarte bine pastrate si ca exista o probabilitate mare ca ele sa faca parte dintr-o colectie valoroasa. In cutie se mai aflau si diferite bancnote foarte deteriorate si multe bijuterii a caror valoare nu a fost inca estimata.

Ii pierise bunicul si a decis sa se duca sa faca curat in casa acestuia. A gasit un covor vechi si a vrut sa-l arunce. Cand l-a dat la o parte a facut o descoperire uluitoare.

 

Cand a ajuns la covorul ros si-a dat seama ca nu mai are ce sa faca la el, asa ca a hotarat sa-l stranga si sa-l atunce. Doar ca dedesubtul sau a descoperit un seif subteran.

In interior a descoperit o adevarata capsula a timpului din anii ’30. Erau foarte multe monede vechi, o multime de carti vechi si saculeti cu monede de aur si argint, bijuterii. Printre toate acestea, a descoperit si trei bucati mari de argint foarte valoroase.

Loading...