Ceaiul de flori de soc vă ajută să slăbiţi eficient, eliminând surplusul de apă şi grăsimea

Ceaiul din flori de soc este extrem de eficient în lupta cu kilogramele în plus. Consumul de soc contribuie la reducerea edemelor, detoxificarea organismului, prevenirea infecţiilor urinare, prin menţinerea unei urinări adecvate.

Mod de preparare:

Loading...

Puneţi la fiert o jumătate de litru de apă. După ce începe să clocotească, luaţi vasul de pe foc. Adăugaţi în apă 5 linguriţe de flori de soc, proaspete sau uscate, după care acoperiţi recipientul şi lăsaţi la infuzat timp de 10 minute. Strecuraţi şi beţi fierbinte, fără să îndulciţi preparatul.

Mod de administrare:

Consumaţi 3 căni de ceai de soc pe zi, cu înghiţituri rare, după mese. Urmaţi cura timp de 2 săptămâni, cu 1 săptămână pauză.

Poate dura de la 1-3 luni, în funcţie de numărul de kilograme în plus. După 1 lună puteţi pierde până la 7 kilograme. Ceaiul şi tinctura de soc au un efect diuretic, laxativ, sudorific, accelerează metabolismul, dizolvă grăsimile şi elimină excesul de apă din organism.

Ceaiul din flori de soc elimină excesul de apă de la nivelul ţesuturilor şi dizolvă stratul adipos.

Socul contribuie la intensificarea tranzitului intestinal, eliminând apa suplimentară din ţesuturi. Cura cu ceai menţine sub control nevoia de a mânca, detoxifică organismul, dar şi pielea, care capătă un aspect mai luminos.

Contraindicaţii:

Preparatele din soc sunt interzise femeilor însărcinate, care alaptează, persoanelor cu diaree acută sau cronică, colită de fermentaţie şi celor care iau laxative şi diuretice de sinteză.

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Loading...