CHISTURILE ovariene și mamare DISPAR CA PRIN MINUNE cu un singur REMEDIU NATURAL! Chiar FUNCȚIONEAZĂ

Chisturile sunt proeminente ganglionare care se formeaza din cauza blocajelor glandelor.

Din fericire, exista un remediu natural care te va ajuta sa scapi de aceasta problema, fara sa mai cheltuiesti o multime de bani pe medicamente scumpe.

Loading...

Ingrediente:

– 50 de ml de tequila

– 50 de ml de zeama de lamaie

– 50 de grame de pulpa de aloe vera

– 100 de grame de miere

– 3-4 catei de usturoi

Mod de preparare:

Acest remediu natural este foarte simplu de preparat: tot ce trebuie sa faci este sa extragi pulpa de aloe, sa o amesteci cu usturoiul curatat si zdrobit, apoi sa le combini cu restul ingredientelor. Amesteca bine pana la omogenizare. Compozitia se pastreaza la frigider.

Se recomanda sa consumi cate o lingura inainte de masa de seara, timp de aproximativ o luna, pentru ambele tipuri de chisturi, fie mamare, fie ovariene.

Notă importantă: Materialele de sănătate prezente pe acest site au caracter pur informativ. Înainte de a începe un tratament naturist, trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Plantele sunt, în general, un mod sigur de a consolida și tonifia organismul, remediile naturiste sau nutriționale sunt alternative viabile, dar ar trebui sa discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a începe orice fel de tratament.

Loading...