Horoscop 15 decembrie. Se deschide cutia Pandorei și vor curge lacrimi! Horoscopul de sambata anunță probleme, tensiuni și situații extrem de dificile pentru zodii

Ziua este presărată cu momente atât plăcute, cât și mai puțin plăcute. Astăzi nativul Gemeni profită de momentele de singurătate, iar nativul Capricorn este implicat într-un proiect important.

Horoscop 15 Decembrie 2018 Berbec

Loading...

– chiar dacă uneori i se reproșează că este mult prea implicat și dedicat nevoilor celorlalți, el nu se oprește. Spre seară este rost de bani, o rudă îi va face un cadou sau munca îi este răsplătită.

Horoscop 15 Decembrie 2018 Taur

– astăzi nativul din zodia Taur are parte de oferte pentru un loc de muncă însă va medita pentru a nu regreta decizia ulterior. În prima parte a zilei va evita conflictele cu cei din jur și nu va ține cont de părerile celorlalți însă în a doua parte a zilei va cere un sfat cuiva apropiat în legătură cu problemele de sănătate.

Horoscop 15 Decembrie 2018 Gemeni

– dacă restul zilelor l-au surprins pe nativul Gemeni în sânul familiei, astăzi va fi singur. În prima parte a zilei va profita de momentele de singurătate, își va ocupa timpul cu treburile casnice sau cumpărături.

Horoscop 15 Decembrie 2018 Rac

– timiditatea nativului Rac îi atrage pe cei din jur. În prima parte a zilei leagă prietenii despre care îi va povesti partenerului de viață. I se poate citi entuziasmul pe față. În a doua parte a zilei, Racul va fi solicitat de un membru al familiei, va face un drum lung, se recomandă să nu refuze, căci poate descoperi că nu a fost în zadar.

Horoscop 15 Decembrie 2018 Leu

– ziua nativului din zodia Leu este favorabilă din punct de vedere financiar. În a doua parte a zilei va rezista cu greu unor tentanții, iar în ceea ce privește sănătatea, va fi atent. Spre seară sunt anunțate vizite, iar Leul se va pregăti cum va ști mai bine pentru a fi o gazdă bună.

Horoscop 15 Decembrie 2018 Fecioară

– o recompensă va însenina dimineața nativului Fecioară, munca și punctualitatea sa sunt recompensate. În a doua parte a zilei, familia îl sprijină financiar pe acest nativ pentru a putea iniția un proiect care poate avea succes.

Horoscop 15 Decembrie 2018 Balanță

– astăzi poate fi ziua în care nativul din zodia Balanță se poate afirma în plan profesional. Pentru prima parte a zilei este stabilită o întâlnire importantă, decisivă pentru acest nativ, la care nu ar trebui să întârzie sau să nu se prezinte. Spre seară se va relaxa făcând sport, o plimbare prin parc i-ar putea pune ordine în gânduri.

Horoscop 15 Decembrie 2018 Scorpion

– dis-de-dimineață nativul Scorpion meditează asupra unei situații care îl pune în dificultate. În a doua parte a zilei se concentrează pe viața profesională și reușește să se integreze perfect într-un proiect. Este de remarcat faptul că trebuie să fie atent la detalii.

Horoscop 15 Decembrie 2018 Săgetător

– în prima parte a zilei Săgetătorul este motivat să muncească de către criza financiară prin care trece. Un membru al familiei îi poate fi de ajutor cu o sumă de bani. În finalul zilei nativul Săgetător va fi inclus în discuțiile din cadrul familiei care îi fac plăcere și îl vor bucura.

Horoscop 15 Decembrie 2018 Capricorn

– pentru Capricorn ziua este benefică atât în plan profesional, cât și în plan sentimental. Primele ore ale zilei sunt dedicate familiei și se ivesc ocazii pentru unele venituri spontane. O răsplată a muncii este vizată pentru a doua parte a zilei.

Horoscop 15 Decembrie 2018 Vărsător

– în prima parte a zilei, nativul Vărsător află lucruri noi de la cineva mult mai în vârstă. Curiozitatea sa este aplanată în prima parte a zilei printr-o discuție lungă cu cineva apropiat care îl va informa despre tot și toate. În finalul zilei va predomina voia bună, nativul acestei zodii fiind în mijlocul familiei…

Horoscop 15 Decembrie 2018 Pești

– astăzi nativul din zodia Pești profită de momentele în care este în centrul atenției și își etalează calitățile. În a doua parte a zilei este suprasolicitat, oboseala și stresul nu îi vor da pace. Spre seară partenerul de viață va încerca să discute anumite lucruri, dar se pare că nativul din zodia Pești nu va asculta și nu va da atenție.

Loading...