HOROSCOP MAI 2019 Urania: Ultima lună de primăvară ne ţine în priză cu aspecte disonante şi conjuncturi astrale motivante

Ultima lună de primăvară se anunță a fi una destul de plină de conjuncturi astrale care ne fac să ne mobilizăm. Printre ele se numără o serie de ingresuri, dar și de aspecte armonioase și disonante deopotrivă care ne țin în priză. Evenimentele astrologice principale care dau o notă aparte horoscopului din luna mai 2018 sunt pătrunderea lui Mercur în Taur, debutul tranzitului lui Marte în Vărsător, cel al lui Venus în Rac, al Soarelui în Gemeni, și, apoi, al lui Mercur în Gemeni. Luna nouă se ivește în Taur, iar Luna plină își face apariția în Săgetător. Un ingres este acela al lui Uranus din Taur care ne va schimba treptat conceptul despre confort și bani, dar mai sunt și altele după cum urmează.

Horoscop Berbec (21 martie – 20 aprilie)
În jurul sau în preajma datei de 7, se prea poate să ai parte de unele conflicte cu superiorii. În plus, de dorit ar fi să nu pleci urechea la ce spune gura târgului. În cursul sau în preajma zilei de 12, pot reveni aceste fricțiuni cu figurile autoritare din viața ta, riscând să ia o întorsătură nu prea fericită în următoarea zi sau cândva pe aproape. Din 13 încolo, apar oportunități de ordin bănesc.

Loading...

Ai grijă încă că, începând cu data de 15, se prea poate ca lucrurile să nu meargă tocmai bine pe plan financiar și banii să-ți alunece printre degete, deci caută să fii cât de cumpătată poți. Din 16 încolo, pari a fi ceva mai activ/ă pe plan social decât în mod normal, dar evită să amesteci banii cu prietenia că poate ieși rău. Amicițiile cu persoanele sus-puse te pot ajuta în cursul zilei de 18.

Din 19 încolo, pari să ai o atitudine mai îndreptată către familie și intimitatea unui grup mic de oameni dragi. În cursul sau în preajma zilei de 23, se prea poate să apară provocări financiare, deci caută să strângi punga nițel. În cursul sau în jurul datei de 25, se prea poate ca unii oameni de vază să-ți vină în ajutor, dar nu uita de familie ziua următoare. Din 30, ești mai comunicativă.

Horoscop Taur (21 aprilie – 21 mai)
Dedică-te meditației și introspecției în cursul sau în preajma zilei de 7. Tot atunci, ideal ar fi să nu investești în planuri de viitor care nu prezintă garanții sau în proiecte de grup insuficient planificate. În cursul sau în jurul zilei de 12, s-ar putea ca moralul tău să aibă din nou de suferit, deci caută să te redresezi cumva până ziua următoare. Din 13 încolo, ești mai comunicativ/ă.

Începând cu data de 15, ești mai expansiv/ă, dar și imprevizibil/ă, iar acest lucru nu este mereu de bine. Din data de 16 încolo, se pot anunța progrese rapide în carieră dacă nu ești o persoană vulcanică și certăreață. Nu intra în polemici cu superiorii sau persoanele cu autoritate din viața ta în cursul sau în preajma zilei de 16. Cu moralul pari să stai mai bine în cursul sau în jurul lui 18.

Din 19 încolo, personalitatea ta magnetică și carismatică te face mai popular/ă în rândul celor din imediata ta apropiere. Pot apărea discuții în contradictoriu între tine și persoana iubită în cursul sau în jurul zilei de 23, dart e menții într-o stare de spirit bună în cursul sau în preajma zilei de 25. Mare grijă la ton și atitudinea polemizantă în 26. Din 30 încolo, stai mai bine cu finanțele.

Horoscop Gemeni (22 mai – 21 iunie)
În data de 7 sau în preajma ei, ar fi de dorit să dai împrumuturi, nici chiar prietenilor și nici să nu investești în planuri de viitor sau proiecte de grup. Din punct de vedere profesional, ai grijă tot atunci la atitudinea vis-a-vis de șefi. Din nou, ferește-te de complicații cu finanțele și prietenii în cursul sau în preajma lui 12, căci altfel riști ca-n următoarea zi să iasă urât, mai ales pentru tine.

Din 13 încolo, caută să nu intri în tipare de gândire negativiste. Începând cu data de 15, se prea poate să-ți ieși mai repede din țâțâni decât de obicei. După data de 16, pot apărea unel călătorii la distanțe mai mici sau mai mari de casă. Cu moralul s-ar putea să nu stai prea bine în cursul aceleiași zile, dar noroc că-n jurul sau în cursul zilei de 18, te pui pe picioare pe acest plan.

Din 19 încolo, cresc șansele de a-ți suplimenta veniturile și/sau valorifica economiile pe care le-ai realizat până acum. Cu sănătatea, s-ar putea să nu stai tocmai strălucit în cursul sau în preajma zilei de 23, dar te mândrești în cursul sau în jurul datei de 25 cu un moral de invidiat. Evită să faci cheltuieli mari în cursul sau în preajma lui 26. Din 30 încolo, ești ceva mai comunicativ/ă.

Horoscop Rac (22 iunie – 22 iulie)
Încearcă să nu pornești conflicte cu persoana iubită pe seama carierei în cursul sau în jurul zilei de 7 și caută să-ți ridici starea de spirit pentru că s-ar putea să nu te afli în cea mai bună situație la nivel moral. În cursul sau în preajma lui 12, s-ar putea să se repete situația în cuplu, dar să se inflameze și mai tare în data de 13. Din 13 încolo, ești mai comunicativ și popular pe plan social.

După data de 15, viața ta socială ia o curbă ascendentă, dar s-ar putea să fie cam imprevizibilă. Din 16 încolo, un parteneriat profesional și/sau sentimental se prea poate să evolueze rapid, chiar dacă nu este unul cu ștate vechi. Evită să oferi împrumuturi sau să investești în proiecte de grup sau în planuri de viitor în cursul sau în jurul lui 16, iar al celei de 18, ai chef mare de socializat.

Din 19 încolo, șarmul și carisma ta se potențează. În cursul sau în jurul zilei de 23, te împarți cu dificultate între viața socială și cea sentimentală. Viața ta socială să urmeze o curbă ascendentă în cursul sau în preajma datei de 25. În cursul sau în jurul zilei de 26, se prea poate ca în cuplu sau în relația de afaceri să apară probleme. Din 30 încolo, poți intra în tipare de gândire negative.

Horoscop Leu (23 iulie – 22 august)
Din punct de vedere profesional, s-ar putea să ai parte de unele provocări în cursul sau în jurul zilei de 7, iar tot atunci, ideal ar fi să nu împărtășești secrete sau planuri de viitor cu prietenii. În cursul sau în preajma datei de 12, riscă să reapară situațiile complicate la muncă, iar în cursul ori în jurul celei de 13, riscă să ajungă probleme legale. Din 13 încolo, comunici eficient cu șefii.

Din 15 încolo, se prea poate ca viața ta profesională să oscileze mult, fiind presărată cu tot felul de surprize. După data de 16, viața ta sentimentală urmează o curbă ascendentă și se prea poate ca și parteneriatul de afaceri, dacă ești implicat/ă în vreunul, să meargă în aceeași direcție. Nu te certa cu partenerul de afaceri și/sau de viață pe seama carierei în cursul sau în preajma lui 16.

Profesional, te descurci destul de bine în cursul sau în jurul zilei de 18. Din 19 încolo, se prea poate să începi o relație departe de ochii curioșilor sau să te împaci cu un/o fost/ă partener/ă. Nu te implica în polemici în cursul sau în preajma datei de 23. În cursul sau în jurul zilei de 25, îți merge iar bine pe plan profesional, iar din 30 încolo, ești mai comunicativ/ă în raport cu amicii.

Horoscop Fecioara (23 august – 21 septembrie)
În cursul sau în preajma zilei de 7, nu lăsa gelozia și posesivitatea să te curprindă, nici în raport cu persoana iubită, nici în ceea ce îi privește pe copii. Tot atunci, caută să nu intri în conflicte cu partenerul de afaceri/viață pe seama carierei. În cursul sau în jurul zilei de 12, riscă să reapară tendințe de sufocare ale celor de lângă, iar în preajma sau în cursul zilei de 13, să se degenereze.

Din 13 încolo, se anunță o perioadă bună să te înscrii la cursuri de perfecționare în domeniu, reconversie profesională sau de calificare. După data de 15, nu se recomandă relocările la mari distanțe de casă. Din 16 încolo, ai mai mult spor la serviciu, dar ai mare grijă să nu faci lucrurile de mântuială. În cursul sau în jurul lui 18, se anunță un moment bun pentru o călătorie romantică.

Din 19 încolo, viața ta socială urmează o curbă ascendentă. În cursul sau în jurul zilei de 23, ai grijă cum te împarți între casă și carieră. În cursul sau în preajma lui 25, ai o stare de spirit bună și se vede. În cursul sau în jurul lui 26, nu reușești să-ți împaci viața socială și cea sentimentală. Din 30 încolo, comunici parcă mai eficient cu superiorii, ceea ce te recomandă pe planul carierei.

Horoscop Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)
În cursul sau în preajma zilei de 7, pot apărea unele conflicte cu partenerul de ordin casnic. Tot atunci, se prea poate să apară unele chestiuni complicate de rezolvat la serviciu. În cursul sau în preajma zilei de 12, riscă să se iște din nou certuri pe baza unor chestiuni gospodărești sau de familie și să explodeze în data de 13. Din 13, comunici mai bine cu partenerul de afaceri/viață.

După data de 15, ai mare grijă dacă desfășori parteneriate de afaceri cu capital comun sau tu și cel drag decideți să vă puneți banii la comun. Din 16 încolo, se observă mai multă animație pe plan sentimental. În cursul sau în jurul aceleiași date, caută să nu dai dovadă de gelozie în relație cu cel drag. Dacă întâmpini probleme de ordin sufletesc sau financiar, apelează la părinți în 18.

Din 19 încolo, se anunță un imbold astral pe plan profesional. În cursul sau în preajma zilei de 23, se întrevăd unele dificultăți de ordin financiar, dar nu insurmontabile. Din nou, dacă nu te descurci, caută sprijinul celor ai casei în cursul sau în preajma datei de 25. În cursul sau în jurul zilei de 26, vezi cum te împarți între casă și carieră. Din 30 încolo, axează-te mai mult pe studii.

Horoscop Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
În cursul sau în jurul zilei de 7, se prea poate să apară unele discuții în contradictoriu cu colegii de muncă. Tot atunci, nu da dovadă de gelozie și posesivitate în cuplu. În cursul sau în preajma zilei de 12, riscă să reapară conflictele mai mult sau mai puțin fățișe cu tovarășii de la serviciu, iar în 13 să erupă chiar. Din 13 încolo, comunici mai eficient cu partenerul de viață/afaceri.

Din 15 încolo, atmosfera din parteneriatul tău de viață și/sau afaceri s-ar putea să fluctueze destul de mult, deci așteaptă-te la surprize. După data de 16, nu-i lăsa pe părinți să se implice în relația ta cu partenerul. În cursul sau în jurul zilei de 18, comunici mai eficient cu partenerul de viață ori afaceri. Din 19, unii nativi pot să înceapă o relație la distanță ori cu cineva de altă naționalitate.

În cursul sau în preajma zilei de 23, se prea poate să apară unele conflicte între tine și partenerul de viață și/sau de afaceri. În cursul sau în jurul datei de 25, comunici din nou pe limba celui drag. Dar ține cont că atmosfera de ceartă se menține în cursul sau în preajma zilei de 26. După data de 30, se întrevede o perioadă în care comunici mai bine cu cei cu care te afli într-un parteneriat.

Horoscop Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)
În cursul sau în preajma zilei de 7, caută să nu faci cheltuieli mai mari decât ar trebui. Tot atunci, pot apărea unele discuții în contradictoriu cu partenerul pe baza unor chestiuni gospodărești. În jurul sau în cursul zilei de 12, riști să fi tentat/ă din nous ă faci cheltuieli inutile. Pe plan amoros, lucrurile merg bine în preajma zilei de 13. Tot de atunci, vorbești pe limba colegilor de muncă.

Din 15 încolo, viața ta profesională ar putea oscila destul de mult, iar nici din punct de vedere medical nu se poate spune că nu ai parte de niciun obstacol. Începând cu data de 16, ești asertiv/ă în comunicare mai mult decât până acum. Tot în jurul aceleiași zile, pot apărea unele chestiuni mai complicate la muncă. În cursul sau în preajma lui 18, se anunță rost de bani extraprofesional.

Din 19 încolo, pot apărea oportunități de a face bani alături de partenerul de viață/afaceri. Din punct de vedere medical, nu te aștepta la lucruri bune în jurul sau în preajma lui 23, iar provocări pot apărea și la muncă. Șanse de ciubucuri apar în cursul sau în jurul zilei de 25. Probleme bănești se pot ivi prin 26. Din 30 încolo, comunici eficient cu partenerul de viață și afaceri.

Horoscop Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)
În cursul sau în preajma lui 7, se poate să apară unele conflicte cu cei dragi ai casei. Tot atunci, apar unele disensiuni cu colegii de muncă. În cursul sau în jurul lui 12, revin discuțiile aprinse între tine și membrii familiei. În ziua imediat următoare, s-ar putea ca atmosfera de acasă să se tensioneze nițel. După data de 13, comunici mai eficient parcă cu persoana iubită și/sau copiii.

Din 15 încolo, se prea poate ca viața ta emoțională să fluctueze destul de mult, deci este posibil să apară unele surprize mai puțin plăcute. După data de 16, s-ar putea să faci bani mai ușor, dar și să-i cheltuiești la fel de repede. În jurul sau în cursul aceleiași date, pot apărea unele cheltuieli inutile. Din 19 încolo, atmosfera de la serviciu se mai îndulcește, dar rămâi cât poți pe poziții.

În cursul sau în jurul zilei de 23, te împarți cu dificultate între viața socială și cea sentimentală. În preajma sau în cursul datei de 25, s-ar părea că te afli într-o stare de spirit destul de bună. În jurul și în cursul zilei de 26, pot apărea unele conflicte cu persoana iubită și/sau asociatul/a. Din 30 încolo, abilitățile tale de comunicare în plan profesional se potențează mai mult decât oricând.

Horoscop Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)
În cursul sau în preajma zilei de 7, nu pleca urechea la gura târgului. Tot atunci, ai putea avea parte de unele provocări la serviciu. În cursul sau în jurul zilei de 12, evită din nous ă te amesteci în intrigi. În cursul sau în preajma datei de 13, pot apărea unele tensiuni în familie. După data de 13, comunici parcă mai bine cu cei din familie. Din 15 încolo, atmosfera de acasă poate fluctua.

Din 16 încolo, s-ar putea să fii mai expansiv/ă decât de obicei. Tot în acea zi, pot apărea unele tensiuni între tine și cei dragi. În cursul sau în preajma zilei de 18, apelează la părinți dacă treci prin momente neplăcute. După data de 19, atmosfera de la locul de muncă se mai îndulcește. În cursul sau în jurul zilei de 23, te împarți cu mai multă dificultate între carieră și viața de familie.

În cursul sau în jurul datei de 25 a lunii, apelează la persoanele dragi din jur dacă nu treci printr-o perioadă tocmai fericită din viața ta. În cursul sau în preajma zilei imediat următoare, pot apărea unele provocări la locul de muncă sau de ordin medical. După data de 30, viața ta sentimentală o ia pe o curbă ascendentă, veste care cade numai bine pentru nativii/ele burlaci/țe din acest semn.

Horoscop Pești (19 februarie – 20 martie)
În cursul sau în preajma zilei de 7, ideal ar fi să nu investești în proiecte de grup și/sau planuri de viitor fără suport. Tot atunci, de dorit ar fi să nu intri în conflicte cu persoane dragi de lângă tine. În cursul sau în preajma zilei de 12, evită din nou să faci infuzii de capital în inițiativă care nu prezintă garanții. În cursul sau în jurul datei de 13, pot apărea unele surprize pe plan financiar.

Din 13 încolo, s-ar putea să fii ceva mai comunicativ/ă decât de obicei. După data de 15, acest lucru te-ar putea face să spui lucru înainte să te gândești care ar putea fi urmările lor. Din 16 încolo, este important să nu persiști în tipare de gândire negative. Acest lucru poate să afecteze relația cu familia. În cursul sau în jurul zilei de 18, pot apărea unele oportunități de ordin bănesc.

Din 19 încolo, viața ta sentimentală ia o turnură pozitivă. În cursul sau în preajma zilei de 23, se prea poate să te afli într-o dispoziție înclinată către polemică. În cursul sau în jurul lui 25, poți duce unele discuții lucrative cu asociații sau alte persoane de bine pentru un proiect. În cursul sau în preajma lui 26, te împarți greu între familie și carieră. Din 30 încolo, comunici bine cu familia.

Loading...