HOROSCOP: Zodii care se căsătoresc în 2019, planetele se aliniază pentru ele

Zodii care se casatoresc in 2019: Pentru câteva zodii, planetele se aliniază pentru a le îndeplini dorinţa de a-și întemeia o familie.

Zodii care se casatoresc in 2019: Îndoielile se spulberă, încrederea ajunge la cote maxime, iar de aici și până la nuntă mai e doar o chestiune de timp și mici probleme administrative.

Loading...

Pentru Gemeni, 2019 va fi anul cu totul sau nimic. Relațiile pe care acești nativi le au de ceva vreme fie se vor oficializa, fie se vor destrăma.

E un moment de maturizare emoțională – unele lucruri trebuie făcute, chiar dacă nu pare a fi momentul.

Vor fi gemenii pregătiți 100% pentru acest pas? Cel mai probabil nu. De altfel, nu vor fi pregătiți niciodată.

Căsătoria e o dovadă de credință și, chiar dacă implică jurăminte, nimeni nu știe ce va urma.

Dacă vor reuși să afle ce-și doresc cu adevărat de la partener lucrurile vor decurge rapid și firesc. Dacă nu, poate e mai indicată o perioadă de singurătate.

Zodii care se casatoresc in 2019: Capricorn

Pentru Capricorni se anunță a fi un an pasional, plin cu momente frumoase, petrecute alături de persoana iubită.

Nu mai e niciun motiv serios pentru a amâna căsătoria – încrederea, respectul, admirația, toate sunt la cote maxime.

Pentru Capricornii aflați într-o relație înfloritoare se pune chiar întrebarea dacă nu e momentul potrivit pentru a mări familia.

Zodii care se casatoresc in 2019: Pești

An bun și intens pentru nativii din zodia Pești. Cei singuri au șansa de a-și găsi marea dragoste, iar din acel moment lucrurile se vor desfășura cu o viteză uluitoare.

Pentru cei aflați deja într-o relație căsătoria ar putea fi încununarea unei perioade în care au înflorit pe plan personal.

E posibil să fie unele fricțiuni în cuplu, dar aceste episoade sunt trecătoare. E normal ca două persoane care își iau un astfel de angajament să aibă mici îndoieli. Se vor spulbera imediat dacă există răbdare și înțelegere.

Loading...