Ia-ți un bambus în casă pentru pace, liniște și armonie

Specialiștii feng shui recomandă bambusul nu doar ca pe una dintre cele mai frumoase plante de ornament, ci mai ales pentru a vă aduce în casă liniștea, pacea și armonia de care are nevoie orice cuplu.

Dar iată cum va trebui să îngrijiți un bambus după ce îl veți achiziționa.

Loading...

Țineți cont de numărul lujerelor

De asemenea specialiștii spun că atunci când vă cumpărați un bambus, să țineți neapărat cont câte lujere există într-un ghiveci. Asta pentru a cunoaște în ce fel vi se va schimba viața.

Dacă vor fi trei bambuși, atunci veți avea parte de fericire, dacă vor fi cinci se va îmbunătăți sănătatea, iar doi bambuși sunt utili pentru dragoste și căsătorie.

Cât privește îngrijirea acestuia, țineți cont că bambusului îi place foarte mult apa, dar cel mai indicat ar fi să folosiți pentru udatul acestuia apa filtrata. Pe de altă parte, încercați să nu țineți planta direct în lumina soarelui.

Pentru că pe frunzele bambusului se depune mult praf, acestea vor trebui să fie șterse odată la câteva zile, folosind o cârpă curată. Dacă observați că o parte din plantă s-a îngălbenit, tăiați-o și puneți din nou bambusul în apă.

Loading...