Înghite în fiecare dimineață un cățel de usturoi, după care bea un pahar cu apă rece – ce efect are?

Ai tensiunea variabilă și te-ai săturat de atâtea medicamente? Află că există și metode naturiste prin care aceasta poate fi readusă în limitele normale. Citește în continuare cum să-ți protejezi bătăile inimii.

Atunci când simți că-ți crește tensiunea, poți apela la una dintre următoarele metode naturiste constând în tratamente folosite încă de pe vremea bunicilor noștri.

Loading...

Usturoi

Înghite în fiecare dimineață, pe stomacul gol, câte un cățel de usturoi (nemestecat), după care bea un pahar cu apă rece. Urmează acest tratament timp de două luni.

Hrean

Spală bine cinci rădăcini de hrean, după care lasă-le timp de 36 de ore în apă rece. Dă-le apoi pe răzătoarea mică sau toacă-le mărunt. Adaugă apă fiartă peste ele, cât să fie la același nivel cu hreanul mărunțit, amestecă, iar apoi stoarce bine.

Peste sucul obținut mai pune 100 ml suc de morcov și două lingurițe cu miere de albine. Ia câte două lingurițe de suc cu o oră înainte de fiecare masă, timp de trei luni. Restul amestecului se ține la frigider într-o sticlă închisă ermetic.

Sfeclă roșie

Taie în bucăți mici 1 kilogram de sfeclă roșie. Într-un borcan de 3 l pune 2 l de apă la temperatura camerei și sfecla mărunțită, după care acoperă borcanul ermetic și lasă la macerat timp de 5 zile. Din sucul obținut bea câte 100 ml de trei ori pe zi, după fiecare masă principală.

Mărar

Pentru a-ți regla tensiunea, poți consuma zilnic o linguriță de semințe de mărar pisate pulbere și amestecate cu 100 ml de apă. Un alt leac cu semințe de mărar este următorul: dă prin râșnița de cafea patru lingurițe de semințe de mărar, iar apoi amestecă-le cu două lingurițe de miere.

În fiecare dimineață, pe stomacul gol, ia câte o linguriță din acest amestec, după care bea un pahar cu apă.

Frunze de mușcată

Strivește între degete două frunze de mușcată, după care pune-le la ambele mâini în zona în care se ia pulsul. Vei observa cum în scurt timp tensiunea ți se va normaliza.

Loading...