Lucrurile pe care barbatii le considera atragatoare la o femeie. Atentie, nu este vorba de infatisare

De obicei, relatiile incep atunci cand exista o atractie din partea ambilor parteneri, insa in relatiile de lunga durata trebuie sa existe compatibilitate din mai multe puncte de vedere pentru ca relatia sa reziste.

Poate ca te-ai intrebat ce cauta barbatii la o femeie, in afara de aspectul fizic. Ei bine, mai jos vei gasi o serie de trasaturi pe care barbatii le cauta la femeia cu care isi vor petrece restul vietii si care sunt mult mai importante pentru ei decat frumusetea.

Loading...

1. Simtul pentru aventura. Barbatii adora femeile care isi traiesc viata la maximum. Sunt foarte atrasi de femeile carora le place adrenalina si care sunt dispuse sa incerce lucruri noi.

2. Compromisurile. Este normal sa apara neintelegeri intr-o relatie. Totusi, barbatii iubesc femeile care sunt dispuse sa faca compromisuri si care fac tot posibilul sa rezolve problema in cauza. Le urasc in schimb pe cele care vor sa aiba mereu dreptate.

3. Increderea. Pentru un barbat nu este nimic mai sexi la o femeie decat increderea acesteia in ea. O femeie poate sa fie extrem de frumoasa, dar daca nu stie cum sa aprecieze un compliment sau daca are nevoie de apreciere constanta, barbatul de langa ea va fugi imediat.

4. Un nivel de incredere. Intr-o relatie de durata trebuie sa existe o nivel ridicat de incredere. Daca esti genul care trebuie sa-si controleze parteneru non-stop si sa stie tot ce face la fiecare pas, nu ai nicio sansa pentru ca barbatii urasc astfel de femei.

5. Simtul umorului. Poate ca barbatii sunt atrasi de femeile frumoase, insa le iubesc pe cele cu simtul umorului. Doar asa ii vei castiga inima barbatului visurilor tale pentru ca intr-o relatie nu trebuie sa fie totul serios, trebuie sa existe momente fericite in care razi cu partenerul tau.

6. Intelegerea. Una dintre cele mai bune metode de a avea o relatie sanatoasa, este aceea de a-ti intelege partenerul. De aceea, nu le place barbatilor ca o femeie sa ii critice mereu sau sa incerce sa-i schimbe dupa placul lor.

7. Femeile care nu fac drama din orice. Femeile au tendinta sa se consume din orice nimic si acest lucru ii enerveaza pe barbati. Barbatii nu suporta astfel de comportament pentru ca le complica viata si nu suporta in general cand cineva se plange din nimic.

8. Bunatatea. Nu conteaza cat de bine arati, daca ai o personalitate urata, orice barbat va fugi de tine. Barbatii vor ca femeia de langa ei sa fie buna la suflet si grijulie, astfel o vor prezenta familiei si prietenilor.

9. Creativitatea. Creativitatea la o femeie este foarte importanta pentru un barbat. Fie ca este vorba de o surpriza pe care i-o face, fie ca este vorba de relatiile intime, barbatii nu se vor plictisi niciodata langa o femeie creativa si cu imaginatie bogata.

10. Femeile care iau decizii. Nu este nimic mai frustrant decat o iubita care nu poate sa ia singura decizii. Nu conteaza ce decizii trebuie sa ia, dar daca are nevoie la orice pas de sfatul celorlalti, barbatii nu vor sta prea mult in preajma ei.

Loading...