Mădălin Ionescu e un tată fericit. Fiica lui tocmai a absolvit facultatea

Madalin Ionescu e un tata mandru. Fiica lui cea mare, Stefania, tocmai a terminat facultatea, iar fostul prezentator TV a fost alaturi de ea la ceremonia de absolvire.

Madalin Ionescu si Cristina Siscanu sunt un cuplu celebru si la fel de celebra este si micuta lor Petra, in varsta de 2 ani, pe care fericitii parinti nu se feresc sa o arate pe conturile de socializare. Madalin Ionescu mai are insa doi copii dintr-o casatorie anterioara – pe Filip si pe Stefania -, pe care ii iubeste la fel de mult. Recent, omul de televiziune si-a surprins fanii de pe Instagram cu o fotografie in care apare cu fiica lui cea mare, o tanara nu doar frumoasa, ci si inteligenta, de care tatal ei este extrem de mandru, scrie viva.ro.

Loading...

Stefania tocmai a terminat ASE-ul, iar tatal ei i-a fost alaturi in aceasta zi importanta. „Zi speciala. Cu Stefania, fiica mea, la festivitatea de absolvire a facultatii … Emotii mari mai ales pentru mine. Mandru sa fiu tatal tau! Felicitari, Stef ! Felicitari si colegilor!”, a scris Madalin Ionescu pe contul sau de socializare.

Loading...