Radu Mazăre are probleme în închisoare! Dezvăluirile fratelui său: “Colegii râd şi fac mişto de el”

Extrădarea lui Radu Mazăre a devenit subiect de glume printre deținuții din penitenciarul Rahova, unde fostul primar al Constanței se află încarcerat, timp de 21 de zile, până când va fi ales centrul de detenție în care își va ispăși pedeapsa de 9 ani, primită în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Mamaia.

Ce spune fratele lui Radu Mazăre despre extrădarea fostului primar

Extrădarea lui Radu Mazăre din Madagascar s-a produs fără a exista o decizie judecătorească în acest sens. Cel puțin așa susține Mihai, fratele fostului edil, precizând că acest caz îi amuză copios pe deținuții care au trecut printr-o situație similară, toți fiind aduși din diferite țări ale lumii, pe baza unor hotărâri date de instanță.

Loading...

Are frustrarea aceasta deoarece discută cu colegi de la Rahova care au mai fost extrădați din diverse state, în special din Uniunea Europeană și niciunul dintre ei nu a venit fără o decizie a Instanței de extrădare. Ba chiar râd și fac mișto de el” , a mărturisit fratele lui Radu Mazăre, la ieșirea din penitenciarul Rahova, unde îl vizitase pe fostul primar.

Radu Mazăre își va căuta dreptatea în instanță

Totodată, acesta a anunțat că fostul edil este hotărât să se adreseze instanțelor internaționale, în momentul de față căutând împreună cu avocații căile de atac potrivite într-o astfel de situație. În apărarea sa, este invocat cazul privind extradarea  lui Nicolae Popa din Indonezia, dosar în care Laura Codruța Kovesi este inculpat.

Are frustrarea aceasta deoarece discută cu colegi de la Rahova care au mai fost extrădați din diverse state, în special din Uniunea Europeană și niciunul dintre ei nu a venit fără o decizie a Instanței de extrădare. Ba chiar râd și fac mișto de el.

Uite că lucrurile nu au stat așa si s-a descoperit acum. O să facem niște demersuri în Romania și la instanțele internaționale, nu pot să le precizez acum” , a mai spus Mihai Mazăre.

Loading...