Rugaciunea care este de mare ajutor in necazuri si suparari! Poate rezolva aproape orice problema!

De mare ajutor credinciosilor care tin post si o spun in fiecare vineri aceasta rugaciune se poate rosti ori de cate ori simtiti ca aveti nevoie.

Rugaciunea de vineri va este de mare ajutor cand necazurile se abat asupra dumneavoastra si se spune ca este atat de puternica incat poate rezolva orice problema.

Loading...

„Doamne Iisuse Hristoase, Mantuitorul sufletului meu, asculta-mi rugaciunea de vineri!

in aceasta zi a Rastignirii Tale pe Cruce, ai patimit. si ai luat moarte pentru pacatele noastre. Ma marturisesc inaintea Ta, cum ca eu sunt cel ce Te-am rastignit cu pacatele mele cele multe. Ma rog bunatatii Tale sa ma invrednicesti cu Darul Tau. Caci pot rabda patimi pentru credinta, speranta si iubirea ce le am catre Tine. La fel precum Tu, Cel indurat, ai rabdat pentru mantuirea mea. intareste-ma, Doamne, ca de astazi inainte sa port Crucea Ta cu bucurie si cu mare cainta! si sa urasc vointele mele cele rele.

Sadeste in inima mea intristarea de moartea Ta. Ca sa o simt precum au simtit-o Maica Sfanta, ucenicii Tai si femeile purtatoare de mir, ce stateau langa Crucea Ta. Lumineaza-mi simtirile, asa cum Tu ai facut sa Te cunoasca fapturile neinsufletite, cand s-au miscat la rastignirea Ta. Asa cum te-a cunoscut talharul cel credincios si pocait. si ti s-a plecat, de l-ai pus in rai.
Da-mi, Doamne, darul Tau!

Iarta, Doamne, pacatele mele, pentru Sfintele Tale Patimi. si cu buna intoarcere si cainta ma aseaza in rai. Ma inchin Crucii Tale, Hristoase, si pentru iubirea Ta catre noi. O, Hristoase al meu rastignit, cate ai patimit pentru noi! Cate rani si cata ocara ai rabdat pentru pacatele noastre si pentru a ne da inca pilda de adevarata rabdare in suferintele si necazurile vietii acesteia! Si fiindca acestea ni le trimite Dumnezeu pentru pacatele noastre, ca sa ne indreptam si sa ne apropiem de El, si asa, numai spre folosul nostru ne pedepseste in aceasta viata.

De aceea, rogu-ma tie, Stapane, ca la necazurile, ispitele si durerile cate ar veni asupra mea, sa-mi inmultesti impreuna si rabdarea, puterea si multumirea, caci cunosc, ca neputincios sant de nu ma vei intari; orb de nu ma vei lumina; legat de nu ma vei dezlega; fricos de nu ma vei face indraznet; pierdut de nu ma vei cerca; sclav de nu ma vei rascumpara cu bogata si Dumnezeiasca Ta putere si cu Darul Sfintei Tale Cruci, careia ma inchin si o maresc, acum, si pururea si in vecii vecilor. Amin.”.

Loading...