Siropul pentru slăbit care te scapă de grăsime în 15 zile. Rezultatele sunt imbatabile

Greutatea în exces este o problemă cu care se confruntă multe persoane. Pe lângă faptul că fiecare kilogram în plus aduce cu sine anumite probleme de sănătate, de asemenea, scade stima de sine și apare frustrarea atunci când nicio soluție de slăbit nu funcționează.

Persoanele supraponderale se confruntă cu probleme circulatorii, respiratorii, precum și cardiovasculare și chiar și neurologice, așa că greutatea în exces trebuie să fie îndepărtată cât mai repede.

Loading...

Corpul are de suferit, deoarece depozitele de grăsime înfundă vasele de sânge și arterele, ceea ce duce la o cantitate insufucientă de sânge și de oxigen pentru organele vitale.

Remediul de mai jos te ajută în procesul de slăbire. Pe lângă o dietă sănătoasă, bogată în proteine și legume, precum și puțini carbohidrați, poți încerca acest sirop natural, pe care îl poți prepara acasă.

De asemenea, pentru ca acest remediu să dea rezultatele scontate cât mai repede, niște exerciții fizice sunt recomandate în această perioadă.

În timpul dietei, medicii îi sfătuiesc pe pacienți să renunțe la alimentele procesate și la cele bogate în grăsimi și să se bazeze mai mult pe alimente crude și pline de vitamine.

Pentru a prepara siropul, ai nevoie de ridiche. Bogată în fosfor, magneziu, și complexul de vitamina B, aceasta ajută la eliminarea kilogramelor în plus. De asemenea, va stimula metabolismul și funcțiile creierului.

Ai nevoie de 3 lămâi organice, 125 de grame de ridichi și de 3 linguri de miere.

Cum se consumă acest sirop

Se taie ridichile în bucăți mici și se adaugă mierea și zeama dela lămâi, apoi se pun ingredientele într-un blender. Se pune amestecul obținut într-un borcan de sticlă și se ține la frigider. În fiecare zi se consumă o lingură de dimineață, înainte cu o oră de micul dejun și o lingură seara, înainte cu o oră de cină.

În doar 15 zile, vei remarca o îmbunătățire a aspectului fizic și câteva kilograme în minus, dacă vei continua să mănânci și sănătos în această perioadă.

Loading...