Tinere bătute şi umilite într-un autobuz pentru că nu au vrut să se sărute. Ce a urmat

Două tinere stabilite în Marea Britanie au fost snopite în bătaie, într-un autobuz în Londra. Cele două, care formau un cuplu, au fost umilite şi lovite de un grup de spanioli şi englezi.

Melania, în vârstă de 28 de ani, se afla în autobuz împreună cu iubita ei, după ce îşi petrecuseră seara în oraş.

Loading...

Câţiva tineri, o parte dintre ei turişti, s-au apropiat de ele şi au început să le agaseze. Le-au cerut fetele să se sărute, iar când acestea au refuzat, au început să le lovească.

“Ne-au cerut să ne sărutăm şi ei să se uite cum o facem, am refuzat. I-am rugat să ne lase în pace, iar următorul lucru pe care mi-l amintesc a fost că iubita mea era lovită de aceşti bărbaţi. Am intervenit şi atunci au început să mă lovească şi pe mine. Eram pline de sânge”, a declarat Melania.

“Nu îmi aduc aminte cine a cerut şoferului să oprească şi cine a chemat poliţia. Toate obiectele personale au fost furate de acei
indivizi”
, a mai spus tânără.

Britanicii, dezgustați de atac

Detectivul Andy Cox a descris atacul drept ”dezgustător”. Suspecții au fost reținuți pe baza înregistrărilor de pe camerele de supraveghere din autobuz.

Ambele femei au fost duse la spital, cu rănile faciale, dar au fost externate între timp. Melania crede că a avut nasul rupt. Atacatorii i-au furat telefonul și geanta după bătaie. Unul dintre indivizi avea accent spaniol, ceilalți britanic, susține ea.

În acest caz au reacționat personalități britanice diverse, de la vedete la politicieni. ”Este un atac revoltător”, a comentat premierul Theresa May.

”Absolut șocant. Nu trebuie și nu vom accepta astfel de violență homofobă și misogină în societatea nostră” a reacționat Jeremy Corbyn, șeful Partidului Laburist

Loading...