Un cuplu de bătrânei se prezintă la vizita medicală anuală. După ce a terminat examinarea, medicul îl întreabă pe bătrân: – Sunteţi într-o formă foarte bună. Aveţi întrebări în legătură cu sănătatea dumneavoastră? – Da, domnule doctor. Ceva mă nelinişteşte… Când fac dragoste cu soţia mea prima dată, îmi este cald şi transpir… Când fac dragoste a doua oara, îmi este frig şi tremur. – Hmmm, foarte interesant… O să caut în bibliografia mea. Până atunci, spuneţi-i soţiei să intre ca s-o examinez .Bătrâna intră în cabinet, iar bătrânul ia loc în sala de aşteptare. Doctorul o examinează, apoi îi spune femeii: – Totul este perfect, ca şi la soţul dumneavoastră. Totuşi, el m-a întrebat de ce îi este cald când faceţi dragoste prima dată şi îi este frig când o faceţi a doua oară… Bătrâna se gândeşte puţin şi zice:

Un cuplu de bătrânei se prezintă la vizita medicală anuală. După ce a terminat examinarea, medicul îl întreabă pe bătrân:

– Sunteţi într-o formă foarte bună. Aveţi întrebări în legătură cu sănătatea dumneavoastră?

Loading...

– Da, domnule doctor. Ceva mă nelinişteşte…

Când fac dragoste cu soţia mea prima dată, îmi este cald şi transpir… Când fac dragoste a doua oara, îmi este frig şi tremur.

– Hmmm, foarte interesant… O să caut în bibliografia mea. Până atunci, spuneţi-i soţiei să intre ca s-o examinez

.Bătrâna intră în cabinet, iar bătrânul ia loc în sala de aşteptare. Doctorul o examinează, apoi îi spune femeii:

– Totul este perfect, ca şi la soţul dumneavoastră. Totuşi, el m-a întrebat de ce îi este cald când faceţi dragoste prima dată şi îi este frig când o faceţi a doua oară…

Bătrâna se gândeşte puţin şi zice:

– Dar este tâmpit ! Este foarte simplu, pentru că prima dată este în luna iunie, iar a doua este în decembrie!

Loading...