HOROSCOP 21 decembrie 2018: Zodia care va fi dezamăgită din cauza unei pierderi bănești

Taurii vor avea o relație bună cu cei din jur, fecioarele vor avea posibilitatea de a face un pas important în viață, iar balanțele vor fi dezamăgite și se vor izola datorită pierderilor bănești. Iată ce ți-au rezervat astrele în această zi!

BERBEC

Loading...

În prima parte a zilei s-ar putea să faci cunoștință cu o persoană deosebită, care te atrage din primul moment. Fi prudent și modest! La locul de muncă sau în afaceri este recomandat să fi cu ochii în patru și să nu-ți asumi niciun risc.

TAUR

Se pare că te simți în formă intelectuală excelentă, ai idei ingenioase și ești dispus să-ți ajuți colegii de muncă sau pe partenerii de afaceri. Relațiile cu cei apropiați ar trebui să fie foarte bune. A doua parte a zilei s-ar putea să fi într-o dispoziție romantică și nu este exclus să faci un cadou persoanei iubite.

GEMENI

Ai posibilitatea să cumperi un obiect de valoare pentru casă, pe care familia îl dorește de mult timp. În a doua parte a zilei s-ar putea să fi nevoit să schimbi programul din cauza unor probleme profesionale.

RAC

Cei din jur te apreciază pentru atitudinea deschisă și cooperantă. Relațiile cu partenerul de viață au o evoluție foarte bună. La locul de muncă sau în afaceri sunt șanse să te faci remarcat prin sfaturile ingenioase pe care le oferi.

LEU

Pentru tine se anunță o zi deosebit de favorabilă, cel puțin pe plan sentimental. Cu ocazia unei întâlniri de grup, s-ar putea să faci cunoștință cu o persoană deosebită astfel încât, atracția pare să fie reciprocă.

FECIOARĂ

Contextul astral favorabil al zilei de azi te poate ajuta să faci un pas important în viață. Este recomandat să asculți sfaturile persoanelor apropiate și să iei deciziile care se potrivesc cel mai bine cu obiectivele tale pe termen lung.

BALANȚĂ

În prima parte a zilei s-ar putea să ai un sentiment de dezamăgire din cauza unei pierderi bănești. Astfel, te izolezi de colegii de muncă sau de partenerii de afaceri. Situația nu este atât de rea cum o vezi, iar perspectivele sunt încurajatoare. După-amiază o persoană apropiată îți va face o surpriză plăcută.

SCORPION

S-ar putea ca o nereușită în plan profesional să te ambiționeze și să te îndemne la asumarea mai multor riscuri. Nu te lăsa descurajat și rămâi prudent! Ziua de astăzi ar putea fi mai dificilă, dar este o situație trecătoare.

SĂGETĂTOR

Pe plan sentimental este posibil să aibă loc schimbări benefice neașteptate. Nu neglija problemele profesionale!

CAPRICORN

În prima parte a zilei este posibil să te întâlnești cu o persoană cu care nu te-ai mai văzut de mult timp. Relațiile cu prietenii și cu rudele ar trebui să fie foarte bune. Astfel, este un moment bun pentru a rezolva anumite probleme de familie pe care le-ai tot amânat.

VĂRSĂTOR

Dacă ai ocazia să pleci într-o călătorie împreună cu persoana iubită, ar fi bine să nu stai pe gânduri, pentru că o mică escapadă poate aduce un suflu nou relației. Nu lua decizii importante în plan profesionale deoarece există riscul să te înșeli și să fi dezinformat de către un coleg de muncă sau un partener de afaceri.

PEȘTI

Este o zi favorabilă deciziilor importante. Poți să faci planuri pe termen lung în ceea ce privește relațiile sentimentale. Este recomandat să amâni activitățile importante la locul de muncă sau în afaceri, deoarece astăzi flerul nu te va ajuta.

Loading...